De beeldschermbril en het verschil met een gewone leesbril in 2022

laatste update: 11-2022

De beeldschermbril is geschikt voor iedereen die veel achter een computer werkt. Met de lichte correctie kunnen de ogen gemakkelijk het beeldscherm aflezen. Ook zullen de ogen daardoor minder snel vermoeid en geirriteerd raken. Toch gebruiken nog heel vaak een gewone leesbril. En vaak ook nog met de verkeerde sterkte.

Verschil Beeldschermbril en Gewone leesbril?

De verschillen met een gewone leesbril
Het verschil met een leesbril is in het kort de afstand waarmee gelezen kan worden. Met een  leesbril kunt u alleen van korte afstand kijken terwijl een computerscherm meestal verder weg staat. Een beeldscherm bril daarentegen kan wel die afstand aan.

Deze bril is absoluut aan te raden voor als u dagelijks achter een beeldscherm moet werken maar ook s’avonds nog achter de computer zit. Beeldschermbril ervaringen: U zult al snel de verschillen merken, minder vermoeide ogen, minder irritatie en langere concentratie.

De voordelen van de beeldschermbril:

U krijgt weer uw natuurlijke hoofdhouding terug, uw gezichtsveld wordt een stuk breder. U hoeft niet meer te turen en kunt gewoon op normale afstand van het beeldscherm blijven zitten.
Onze beeldschermbrillen zijn zo geslepen dat u zowel op gewone leesafstand als ook op beeldscherm-afstand teksten en foto’s goed bekeken kunnen worden.

Krijgt u een vergoeding bij het kopen van een beeldschermbril?

De beeldschermbril is zeker als u op kantoor veel achter een computer zit eerder een noodzaak geworden. Dat is dan ook gelijk een reden waarom de bril vergoed kan worden door de werkgever. Laat uw werkgever contact met ons hierover maken of neem een kijkje op deze beeldschermbril vergoeding werkgever website.

Blueblock brillen tegen schadelijk blauw licht

2020V Computerbril Gamebril laten

Niet alleen voor degene die een bril op sterkte heeft zijn er beeldschermbrillen maar ook voor degene die geen leesbril nodig heeft zijn er speciale brillen met blueblock filter.

Deze blueblockers filteren het schadelijke blauwe licht dat afstraalt van computerschermen. U kunt zelfs kiezen voor een blueblock clipon of overzet bril.

Ook voor gamers zijn de blueblock brillen bijzonder geschikt. De modellen zijn van goede kwaliteit en kunnen daardoor lang gedragen worden zonder dat men er last van begint te krijgen. Ook zijn deze blueblockbrillen leverbaar in verschillende sterktes en kleuren.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.