Waarom ontspiegelde glazen – De voordelen in 2022

laatste update: 11-2022

Ontspiegelde glazen hebben een speciale ontspiegelingslaag of ook wel anti-reflectielaag genoemd. De speciale coating geeft meer helderheid waardoor u vele malen minder last heeft van reflecties van buitenaf. Voordeel hiervan is dat uw beeld scherper en helderder wordt.

Daarom ontspiegelde glazen

ontspiegelde computerglazen

Ontspiegeling van uw brilleglazen geeft gewoon een beter zicht en een helderder beeld.
Geen hinder van reflecties van buitenaf. Minder snel vermoeide ogen. Vanzelfsprekend in combinatie met een computerbril met ontspiegelde glazen.

Een bril met ontspiegelde glazen en een goed montuur met flexibele scharnieren is daarom een uitstekende combinatie wanneer u veel achter een computerscherm werkt.

 

Keywords: Description:
Beter zicht Een ontspiegeld glas zorgt ook voor beter zicht tijdens het rijden in het donker, wat de veiligheid verhoogt en achter de computer, zodat de drager minder snel vermoeid raakt.
Glazen ontspiegeld Kort weg is het doel van ontspiegeling op glazen, de spiegeling en reflectie te verminderen zodat men comfortabeler door het glas heen kan kijken. Dit heeft dan direct het voordeel dat het beeld ook scherper waargenomen wordt.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.