Waar u op moet letten bij het kopen in 2022

laatste update: 11-2022

Waar moet u bij het kopen vooral op letten? Ten eerste het montuur. U zit immers voor langere tijd achter uw computer. Dan wilt u natuurlijk een montuur wat gemakkelijk en comfortabel zit. Dat geldt ook voor degene die veel computerspellen spelen. Maar ook voor degene die geen bril op sterkte nodig hebben.

Een computerbril Online kopen

Een bril kopen in onze webwinkel.

Een montuur met flexibele scharnieren past zich een stuk beter aan uw hoofd aan dan zonder. De glazen. Zijn ze wel ontspiegelt? Niets vervelenders dan geen ontspiegelde glazen.
Een bril met ontspiegelde glazen zorgt ervoor dat u minder last van reflecties heeft en daardoor een scherper en helderder beeld verkrijgt.
Blueblock Computerbril Zwart op sterkte

Een bril kopen met blueblock glazen

Deze speciale blueblock glazen filteren het blauwe licht dat vanaf een beeldscherm naar u toe straalt uit. Niet alleen van een gewone computerbeeldscherm maar ook vanaf uw tablet of smartphone.

Brilsterktes

En natuurlijk de sterkte van de glazen. Let u daar goed op. Te sterk of te zwak is nooit goed. Bij twijfel raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Voor meer info kijk in onze webshop. Al met al kunt u bij ons al deze degelijke brilmodellen in de webwinkel vinden.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.