Vermoeide Ogen Bril tegen blauw licht in 2022

laatste update: 11-2022

Onze brillen worden ook wel de tegen vermoeide ogen bril genoemd. Deze brillen, verkrijgbaar op sterkte en zonder sterkte werken nog beter omdat ze het blauwe licht filteren.

Bril Om Ogen Te Laten Rusten

Oorzaak Vermoeide ogen Bril of geen bril

Vermoeide ogen kent iedereen wel als je een dag hebt zitten turen naar je computerscherm. Je ogen branden, jeuken en voelen droog aan. Het is niet alleen het gevolg van lang achter de computer zitten. Ook kan het voorkomen als je je ogen intensief gebruikt voor bij het lezen, schrijven maar ook bij het autorijden.

Tegenwoordig gebruikt iedereen wel een smartphone, tablet of een e-reader. Deze digitale apparaten worden zelfs meer gebruikt dan een gewone computer. We houden deze apparaten ook dicht bij ons gezicht. Kortom, we eisen steeds meer van onze ogen. Normaal gezien knipperen we regelmatig met onze ogen. Hierdoor verfrissen we onze ogen telkens opnieuw.

Onderzoek heeft uitgewezen dat we bij het gebruik van deze digitale beeldschermen maar voor de helft onze ogen knipperen. En dat veroorzaakt droge en vermoeide ogen. Eigenlijk bij alles wat een digitaal beeldscherm heeft knipperen we de helft minder met onze ogen. Dit komt mede doordat we last krijgen van vermoeide ogen.

Bij kinderen is het net andersom. Die krijgen eerder last van overmatig knipperen met de ogen door de digitale schoolborden die veel worden gebruikt.

Oplossing is de vermoeide ogen bril – Blueblock bril om ogen te laten rusten

We noemen het even de vermoeide ogen bril omdat gek genoeg best veel mensen niet weten wat de naam van zo’n bril is en daarom zoeken op vermoeide ogen bril, bril voor vermoeide ogen, bril tegen vermoeide ogen, vermoeide ogen computer en bril om ogen te laten rusten. Sommige noemen het die bril met die blauwe glazen, blauw licht filter bril, de bril met gele glazen of beeldschermbril.

De juiste benaming is computerbril en het helpt je zeker tegen vermoeide en branderige ogen. Onze computerbril met blueblockfilter helpt je om ogen te laten rusten.

[prs_reviews aggregate_rating=5 random_reviews=3 limit_reviews=5 limit_reviews_number=5]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.