Retouren Bestellingen

De brillen op sterkte kunnen alleen worden geruild en niet worden geretourneerd. Wij zijn een speciaalzaak die brillen op sterkte per bestelling als maatwerk leveren. Het kan voorkomen dat u de verkeerde sterkte heeft gekozen zodat u kosteloos eenmalig een computerbril op sterkte kunt ruilen.

U kunt een bril zonder sterkte retourneren.
Wij rekenen hier 9 euro administratie en verwerkingskosten per bril voor. Dit gaat van het aankoopbedrag af.
Ook kunt u een aangekochte computerbril zonder sterkte kosteloos ruilen. Houdt er rekening meer dat u de geruilde bril dan niet meer kunt retourneren.
Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.

Volg de onderstaande stappen voor het retourneren of ruilen:
U kunt ons via ons emailadres: kindeyes.nl@gmail.com op de hoogte brengen of via ons contact formulier. Bellen is geen optie!

Vermeldt duidelijk om welke bestelling het gaat inclusief ordernummer en of het om een retourzending of ruil gaat.
Wilt u ruilen en is het artikel goedkoper of duurder dan wordt het prijsverschil met u verrekent.

U krijgt van ons een bericht terug zodra wij uw email hebben ontvangen. Hierna kunt u uw bestelling naar ons terugsturen.
Wij reageren binnen 2 werkdagen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen. De verzendkosten naar ons toe zijn voor uw rekening.

Zorgt u ervoor dat de producten onbeschadigd zijn, vingerafdruk vrij en compleet met documentatie die eventueel bij de bril zat inbegrepen. Vergeet niet het ordernummer of de factuur toe te voegen. Als het product beschadigd is of niet compleet, wordt er niet geruild en/of wordt het aankoopbedrag minus gemaakte kosten niet overgemaakt. Er worden altijd foto’s gemaakt als bewijs. Als de bril onder de vingerafdrukken zit maar wel schoon te maken is, rekenen wij daar 7,50 euro extra schoonnmaak-kosten voor die van het aankoopbedrag afgehaald wordt. In totaal wordt er dan 9 euro en 7,50 euro in rekening gebracht.

Als alles in orde is krijgt u een ontvangst bevestiging per mail en maken wij uw aankoopbedrag minus kosten binnen 3 werkdagen naar uw rekening over.

Aangemelde retourzendingen kunt u opsturen naar:
Kind Eyes
Seringenstraat 32
2681EM
Monster
Nederland