Leesbril Voor Smartphone Kopen in 2022

laatste update: 11-2022

Veel op de smartphone en vermoeide ogen?

Onze digitaal georiënteerde samenleving zorgt ervoor dat we meer tijd online doorbrengen en naar schermen staren dan ooit tevoren.

Leesbril Voor Smartphone Kopen

Tussen de uren doorgebracht met werken, online winkelen, surfen op sociale media en genieten van je favoriete tv-programma’s, films of videogames, brengen velen van ons bijna de hele dag door met onze ogen gekluisterd aan een smartphone, computermonitor of tv-scherm.

Als gevolg hiervan worden mensen ook blootgesteld aan meer blauw licht dan ooit tevoren, wat kan leiden of bijdragen aan een aantal gezondheidsproblemen, waaronder hoofdpijn, mentale en fysieke vermoeidheid, wazig zien, digitale vermoeide ogen, droge ogen en slecht slapen.

Dat gezegd hebbende, zou het geen verrassing moeten zijn dat brillen die blauw licht blokkeren een steeds populairdere manier worden om deze problemen te bestrijden.

We hebben veel gesproken over wat blauw licht is en hoe het uw gezondheid kan beïnvloeden, maar er zijn nog steeds veel vragen die moeten worden beantwoord aan degenen die overwegen een blauwlichtbril te kopen.

In dit bericht beantwoorden we de meest gestelde vragen die we krijgen over blauwlichtbrillen

Werkt een blauw licht blokkerende bril echt?

Het korte antwoord is ja. Blauwlichtlenzen helpen voorkomen dat blauw licht van digitale schermen uw ogen bereikt, wat kan helpen bij het voorkomen of verlichten van enkele van de onaangename symptomen die u ervaart bij langdurige blootstelling aan digitale schermen.

Onderzoek uitgevoerd in 2011 en 2015 met de Keio University in Tokio heeft zelfs aangetoond dat het dragen van een SCREEN-bril met blauw licht oogvermoeidheid vermindert en de slaapkwaliteit verbetert.

Het is het vermelden waard dat een blauwlichtbril mogelijk niet alle bijwerkingen van overmatige schermtijd aanpakt, maar in combinatie met enkele eenvoudige veranderingen in levensstijl, zoals het beperken van het gebruik van het apparaat voor het slapengaan of het nemen van periodieke pauzes gedurende de dag, melden veel gebruikers een groot verschil.

Hoe werkt een blauw licht leesbril eigenlijk?

Hoewel ze een groot aantal voordelen bieden voor mensen in nood, zijn lenzen met een hoge index niet voor iedereen de juiste keuze.

Zo zijn polycarbonaat lenzen aanzienlijk slagvaster en kunnen daarom een ​​betere keuze zijn voor kinderbrillen. Lenzen met een hoge index zijn ook beperkter met betrekking tot tinting, dus als u op zoek bent naar een donker getinte lens, is het onwaarschijnlijk dat ze een goede match zijn.

Hoe weet ik of mijn glazen blauwlichtbescherming hebben?

Als u bij de aankoop van uw huidige bril niet specifiek om bescherming tegen blauw licht als extra functie hebt gevraagd, hebben uw lenzen waarschijnlijk geen blauwlichtfilter.

Wanneer u een bril bij ComputerleesBril.nl bestelt, kunt een van onze beschikbare niveaus van bescherming tegen blauw licht toevoegen aan elk van onze leuke monturen.

Met veel beschikbare optische stijlen, hoeft u uw uiterlijk niet in gevaar te brengen om een ​​bril te krijgen die maximale bescherming tegen blauw licht biedt. Zorg ervoor dat u de computerbril dagelijks gebruikt, zowel achter de computer als op de smartphone.

Kan een blauw licht blokkerende leesbril mijn ogen beschadigen?

Nee. Een blauw licht blokkerende bril is niet schadelijk voor uw ogen. Een blauwlichtbril beschermt uw ogen zelfs tegen de schadelijke effecten van blauw licht, het soort licht dat wordt uitgestraald door elektronische apparaten, zoals tablets, smartphones en laptops.

Kan een Computer leesbril je echt helpen om beter te kunnen slapen?

Blauw licht beïnvloedt de natuurlijke productie van melatonine door uw lichaam, een hormoon dat u helpt om u slaperig te voelen.

Vóór het tijdperk met meerdere schermen was blootstelling aan blauw licht meestal afkomstig van natuurlijke bronnen zoals de zon, maar tegenwoordig betekent het aantal schermen dat blauw licht produceert waarmee we dagelijks omgaan, dat we allemaal ruim boven onze normale dosering komen.

Zal een blauw licht blokkerende Computer Leesbril helpen bij vermoeidheid van de ogen?

Hoewel er geen keihard wetenschappelijk bewijs is om te bewijzen dat een blauw licht blokkerende bril vermoeide ogen voorkomt, melden heel veel mensen die ze gebruiken, minder vermoeide ogen bij het gebruik van elektronische apparaten.

Omdat vermoeide ogen kunnen worden veroorzaakt door langdurig naar digitale schermen te kijken, is het dragen van een blauwlichtbril alleen meestal onvoldoende om vermoeide ogen te voorkomen.

Maar zoals veel gebruikers u zullen vertellen, is het mogelijk dat vermoeidheid van de ogen kan worden verminderd door het dragen van een blauwlichtbril – het hangt allemaal af van uw individuele ogen.

Helpt een blauw licht Computer Leesbril bij hoofdpijn?

Hoofdpijn is een veel voorkomend symptoom van digitale vermoeidheid van de ogen, die wordt veroorzaakt door langdurig naar digitale schermen te kijken.

Zoals we hierboven aangaven, voorkomt een blauwlichtbril digitale vermoeide ogen niet helemaal, maar sommige gebruikers melden minder belasting van hun ogen bij het dragen van een blauwlichtbril en het gebruik van digitale apparaten.

Dus als je regelmatig hoofdpijn hebt terwijl je op een computer werkt, op internet surft of aan het gamen bent, is het waarschijnlijk het ontdekken waard.

Leesbril Voor Beeldscherm

Helpt een blauw licht blokkerende Computer Leesbril bij het autorijden ’s nachts?

Brillen met blauw licht blokkerende glazen kunnen gebruikers helpen bij het rijden in het donker, omdat ze een deel van de schittering van tegenliggers, straatlantaarns, enz. verminderen.

Zware blauwlichtblokkers laten echter ook alles in uw visuele omgeving geel getint lijken, dus houd hier rekening mee als rijden ’s nachts een primaire zorg is.

Om dit probleem te bestrijden, hebben sommige gebruikers een bril voor autorijden/gebruik overdag met een blauwlichtblokker en een nachtbril met gele lenzen voor gebruik bij autorijden ’s nachts en ’s avonds.

Wie moeten een blauwlichtbril dragen?

Iedereen die een aanzienlijk deel van de dag naar digitale schermen kijkt, kan een bril met blauw licht overwegen, vooral als ze slaapproblemen of andere symptomen van digitale vermoeidheid van de ogen ervaren.

Andere manieren om uw blootstelling aan blauw licht te beperken, zijn onder meer het instellen van uw computerscherm op “Nachtmodus” op bepaalde tijden van de late namiddag of avond en het niet gebruiken van digitale apparaten voor het slapengaan.

Omdat een paar van deze opties echter niet per se handig of realistisch zijn, kan een blauwlichtbril een goede optie zijn als u veel tijd voor een scherm doorbrengt.

Als u zelf wilt ontdekken hoe een blauwlichtbril kan helpen de effecten van lange schermtijd te beperken, bekijk dan onze website ComputerLeesBril.nl om uw volgende Blueblock bril te vinden,

Meer artikelen lezen over de computerbril?

 

Leesbril Voor Computer Laptop

Leesbril Computer Kopen

Leesbril En Computer

 

Bestel Nu Uw ComputerLeesBril Met Blauw Licht Filter

bij ComputerLeesBril.nl koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit computer leesbrillen met snelle levering