Leesbril Voor Computer Bestellen in 2022

laatste update: 11-2022

Computerleesbril

Wat zijn computer- of computervisiesyndroom (CVS)?

Leesbril Voor Computer Bestellen

 

 

Computerbril

Voor mensen die achter een computer werken of in een andere ruimte van gemiddelde lengte (zoals naaien aan een machine) kan deze bril voor die lengte het juiste type focus bieden.

Omdat computers verder van de ogen verwijderd zijn dan een boek (tijdens het lezen) kan dit middelmatige recept voor sommigen misschien nodig zijn om de spanning en vermoeidheid te vermijden die ontstaat door langdurig lezen / werken op deze afstand die te ver is voor een leesbril dichtbij voor een verre bril.

Naarmate onze bevolking meer en meer computergericht wordt, is het geen verrassing dat meer mensen hier specifiek een bril voor nodig hebben.

Welnu, hier zijn twee scenario’s

a)Uw voorschrift is geleidelijk sterker geworden en u kunt niet meer lezen met uw enkelvoudige bril.

In feite wordt alles dichterbij dan 18″ of zo inch moeilijk te ontcijferen.

Dit is erg oncomfortabel als u het grootste deel van de dag leest, op de computer werkt, of een soort van naai-/handwerk of iets dergelijks doet voor eender welke lengte van de dag.

Uw arts kan in feite een computerbril voorstellen die in feite de helft van uw normale sterkte is, waardoor u het grootste deel van de dag comfortabeler zult zijn om dit soort werk te doen.

b)Je zit de hele dag achter de computer en je ogen zijn moe, wazig, tranen en anderszins ongemakkelijk.

In dit geval kan de arts ook een computerbril voorstellen.

Leesbril Voor Computer Bestellen

 

Sommigen zeggen dat een lichte tint nuttig is, anderen zeggen dat het toevoegen van UV-bescherming of antiverblindingsbescherming aan uw lens de schittering vermindert en dus de belasting van de ogen vermindert, terwijl dit waar is.

Geen van deze methoden blokkeert specifiek het blauwe licht – een lichte tint en UV-coating zal zeker wat licht blokkeren – maar het gebruik van een specifieke blauwlichtblokker geeft u het beste resultaat.

Als u geen enkele vorm van correctie nodig heeft, kunt u een van onze monturen kiezen en de “blauwlichtblokkering” eraan toevoegen om uw ogen veilig te houden.

Navragen bij uw optometrist of oogarts is de beste manier om dit te beoordelen en te achterhalen welk type oogcorrectie u nodig heeft.

Zorg ervoor dat u uw werkruimte beoordeelt, zodat u betrouwbaar kunt vertellen aan de oogzorgspecialist, inclusief het type verlichting en de verschillende afstanden van uw computermonitor(s).

Houd er echter rekening mee dat de computerbril voor kleinere afstanden (20″-26″) is.

Wazig zicht kan aanwezig zijn voor langere of kortere afstanden, afhankelijk van het correctietype dat u nodig heeft.

Verkrijgbaar in computerbrillen zijn:

Single Vision ~ deze zijn de gemakkelijkste en zijn in feite de zichtcorrectie die u nodig heeft op een afstand van ongeveer 20 tot 26 inch.

Deze geven het grootste gezichtsveld omdat de hele lenzen worden gebruikt voor een enkele correctiewaarde.

Een enkelvoudige bril begrijpen

Computer bifocale lenzen ~ deze zouden een lijn hebben aan het onderste gedeelte van de lenzen.

Het bovenste deel van de lenzen heeft de correctiewaarde voor scherpstellen op de computer en het onderste voor lezen op een veel kortere afstand (10″-18″).

BIFOCALE COMPUTERBRIL

Progressieve computerlenzen ~ dit is een verkeerde benaming, omdat multifocale lenzen drie niveaus hebben; de afstandswaarde, de middenwaarde of tussenwaarde (wat voor computers zou zijn) en de leeswaarde.

Sommigen hebben zelfs moeite om de computer te lezen met een progressieve bril op, dit kan zijn vanwege het smallere gezichtsveld dat beschikbaar is in het middenbereik van de waarde.

PROGRESSIEVE BRIL

Studies suggereren dat blootstelling aan het blauwe uiteinde van het lichtspectrum na verloop van tijd ernstige schade aan uw ogen op de lange termijn kan veroorzaken.

Blootstelling aan blauw licht komt van: computers, mobiele telefoons en andere mobiele telefoons Televisie, TL-verlichting en ledverlichting

Max. vermogensbereik is sph: 0 tot -8,00 cyl: 0 tot -2,00. die blauw licht bij ons kan blokkeren is.

 

Wanneer u uw computerbril bestelt:

Het is erg belangrijk dat wanneer u online een bril koopt, u ​​er zeker van bent dat u aangeeft of uw voorschrift een computerbril is zoals voorgeschreven door uw opticien.

En let goed op de volgende tekenen

Computerbril
Helder en rustig zicht op beeldschermafstand. Dit is niet alleen plezierig voor je ogen maar het voorkomt ook spanning in je schouders en nek.

Leesbril
Een leesbril geeft dichtbij optimaal zicht, op een afstand van ongeveer dertig tot veertig centimeter. Om met een leesbril goed op een beeldscherm te kunnen kijken, moet je erg dicht op het scherm gaan zitten.

Multifocale bril
Een multifocale bril heeft twee optimale kijkgebieden. Een deel voor dichtbij en een deel voor veraf. Het kijkgebied voor de tussenafstand is erg smal. Naar een beeldscherm kijken met een multifocale bril kan zorgen voor een onnatuurlijke houding, wat weer kan resulteren in nekklachten.

 

Zoals altijd, als je onze hulp nodig hebt, zijn we slechts een mailtje verwijdert.

 

Bekijk ook onze gerelateerde artikelen over lees en computerbrillen:

Leesbril En Computer

Leesbril Computer Kopen

Leesbril Voor Computer Laptop

 

Bestel Nu Uw ComputerLeesBril Met Blauw Licht Filter

bij ComputerLeesBril.nl koopt u veilig en vertrouwd de beste kwaliteit computer leesbrillen met snelle levering