Wanneer een Computerbril nodig is

Wanneer een Computerbril nodig - Wat is een Computerbril?

Zoals al bij de computerleesbril werd aangegeven is dat door het werken achter computer beeldschermen oogklachten kunnen ontstaan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een gewone leesbril.
Voornamelijk bestaan die klachten uit vermoeidheid van de ogen, brandererige prikkende ogen en vaak ook wazig zien.

Hoofdpijn komt daardoor veel voor en door een verkeerde houding ontstaat er verkramping van de nekspieren en rug.

Naast de Computer leesbril, die een Computerbril en een leesbril in een is, bieden wij al onze modellen ook aan als pure Computerbril , ook wel beeldschermbril dus zonder bi-focale lenzen. Deze heeft een zwakke correctie van + 0.25 diopter tot +1.00 diopter, en zijn geschikt voor iedereen die achter een computer werkt en nog geen leesbril nodig heeft.

Beeldschermbril van Sir John

Dankzij een lichte correctie kunnen de ogen makkelijker op beeldscherm afstand scherp-stellen en zullen zij minder snel vermoeid en geirriteerd raken.

De computerbril is een absolute aanrader voor iedereen die langdurig achter een beeldscherm bezig is. U zult al snel de verschillen merken, minder vermoeide ogen, minder irritatie en langere concentratie.
Computerbril wat is het?

Computerbril afstand

Om erachter te komen welke correctie het beste voor u geschikt is kunt u eenvoudig hier onze lees test pagina downloaden en uitprinten.

Let u er wel op dat als u tussen twee sterktes twijfelt u het beste de zwakkere van de twee kunt kiezen.
[break] [hr]

Voordelen Computerbril

Natuurlijke hoofdhouding, breed gezichtsveld op beeldscherm en toetsenbord, alles helder op afstand kleiner dan 2 m. Nadeel: verder dan 2 meter geen scherp zicht. Geen geirriteerde ogen meer die jeuken, droog aanvoelen of branderig zijn.

Computerbrillen zijn brillen met glazen die zodanig geslepen zijn dat zowel op normale leesafstand (30-40 cm) als op beeldschermafstand (50-60 cm) teksten en figuren goed gelezen kunnen worden.

Vergoeding computerbril Wettelijke Regeling

Een computerbril is vaak een noodzaak geworden omwille van het werk en niet om prive-redenen. Daarom is het zo dat een computerbril vergoed kan worden door de werkgever. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.[hr2]

Meer weten over de computerleesbril in de praktijk

Computerbril Copyright