Computerbril Met BlueBlock Filter - Op Sterkte en Zonder Sterkte

De computerbril wordt steeds meer gebruikt voor achter de computer maar ook voor smartphones en tablets zoals de iPad. Door de Blueblock filters zijn computerbrillen nu ook geschikt voor degene die niet brildragend zijn. Onze computer brillen en beeldschermbrillen zijn verkrijgbaar met blueblock glazen zonder sterkte en in verschillende modellen en kleuren leverbaar.

Gebruikt u al een Computer bril voor thuis of op het werk?

Of gebruikt u nog steeds een leesbril voor achter uw home computer? Heeft u vaak een stijve nek, pijn in de schouders en moet u nog steeds turen om het beeldscherm goed te kunnen lezen.
Herkent u dan deze andere symptomen ook?

 • Spanning in hals, nek en schouders.
 • Branderige en vermoeide ogen.
 • Voortdurend uw leesbril op en af doen om tekst te kunnen lezen.
 • Uw ogen beginnen voor uw gevoel slechter te worden.

Computerbril tegen vermoeide ogen

Gebruik geen leesbril voor achter de computer!

afstand computerbeeldscherm voor een computer bril

Wist u dat een gewone leesbril niet geschikt is voor het werken achter een computer beeldscherm? En dat met een gewone leesbril uw ogen zelfs nog sneller achteruit gaan? Dat komt omdat een leesbril zo is ingesteld dat deze uw ogen weliswaar ondersteunt op een gemiddelde lees-afstand wanneer u een boek leest maar geheel niet geschikt is voor het werken achter een computermonitor.

De Oplossing hiervoor is de Computer bril

 • U heeft geen last meer van vermoeide ogen.
 • Geen last meer van het turen naar het beeldscherm van een PC of Smartphone en Tablet.
 • Geen nek en schouderklachten meer.
 • Met een computer bril gaan uw ogen ook niet meer achteruit.
 • U hoeft ook niet meer constant uw bril op en af te doen.
 • Bent u klaar met werken dan voelt u zich nog steeds fris genoeg.
 • Het is de perfecte bril voor het werken met computers, laptops en smartphones.

Computerbrillen zonder sterkte met Blueblock glazen

Voor meer Blueblock computerbrillen zonder sterkte klik hier
De computer bril of beeldschermbril is speciaal afgestemd voor het werken achter een computer beeldscherm en zal daarom uw ogen op beeldscherm-afstand beter ondersteunen.

Computerbrillen worden ook wel Computerleesbril of beeldschermbrillen genoemd. Verkrijgbaar op sterkte en met Blueblock filter.

U heeft geen Opticien nodig

Voor een computer bril (PC Bril) hoeft u niet naar de opticien. We hebben daarvoor een handige lees-tabel waarmee u aan de hand van uw leesbril-sterkte, eenvoudig de juiste sterkte kunt vinden. U hoeft daarvoor dus geen dure bril op sterkte door de opticien te laten aanmeten.

Kant en klare kwaliteits Computerbril

Wij bieden u een kant en klare oplossing wat u al gauw de helft of meer scheelt in uw portemonnee als wanneer u naar de opticien gaat. En met ontspiegelende glazen in al onze computerbrillen heeft u ook geen enkele last meer van schitteringen tijdens het werken achter uw computer.

U heeft al een computer bril met blueblock vanaf E. 49,95​

U wilt een computer bril kopen? Al onze computer brillen zijn van zeer degelijke kwaliteit waardoor u altijd een optimaal draagcomfort heeft. De kwaliteit van onze monturen zijn te vergelijken met de veel duurdere brillen die u in de winkel kunt kopen.​

Computerbrillen op sterkte met Blueblock glazen

Clip-on, flip up en overzet computer bril met blueblock filter zonder sterkte

Computerbrillen Vergoed Door Werkgever

Goed nieuws! De ARBO-wet bepaald dat als u veel met de computer werkt u ook recht heeft op een oogonderzoek.Wanneer dan blijkt dat u een beeldschermbril nodig heeft wordt deze vergoed door uw verzekering of werkgever. Wanneer zijn de kosten van een computerbril fiscaal aftrekbaar? Lees hier meer over.blueblock filter lens voor computer bril

De Blueblock Computerbril op sterkte en zonder sterkte

De blauw licht filter bril. Computerbril BlueBlock filters. Goede bescherming tegen schadelijke gevolgen van blauw licht van beeldschermen met de blueblock computerbril. Dagelijks maken we gebruik van computers, tablets zoals iPad en ook smartphones. Voor het slapen gaan nog even op facebook of de laatste emails bekijken.

Kortom, we staan er mee op en we gaan er mee naar bed. Wat we echter niet beseffen is dat we daardoor worden blootgesteld aan een overdaad van blauw licht wat al deze schermen groot of klein uitstralen. Wetenschappelijk onderzoek heeft echter uitgewezen dat langer dan 2 uur per dag blootstelling aan blauw licht kan leiden tot de volgende symptomen:

 • vermoeide ogen
 • hoofdpijn
 • stress
 • slapeloosheid
 • verminderde helderheid van het zicht

Schadelijke blauwe licht en Blueblock Filters

Het blauwe licht geeft ons lichaam het signaal dat we wakker moeten worden, moeten eten en het heeft invloed op onze stofwisseling en metabolisme. Daaruit kunnen we concluderen dat het verstandig is om blootstelling aan dit licht zeker voor het slapen gaan te vermijden. Een Computerbril BlueBlock blauw licht filter voorkomt daarom een slechte nachtrust.

Wist u dat op de lange duur blauw licht zelfs een verhoogd risico geeft op macula-degeneratie, schade aan de cellen in het netvlies en permanent de gezichtsscherpte verminderen.

Het is daarom aan te raden om overbelasting door blauw licht van beeldschermen te voorkomen. De BlueBlock brillen bieden u een optimale bescherming tegen overmatig blootstelling aan blauw licht. Tevens verminderen de speciale blue block lens lichtschitteringen en zijn ze contrastverhogend.

Veilig betalen bij Computerbril.org

[prs_reviews aggregate_rating=5 random_reviews=3 limit_reviews=5 limit_reviews_number=5]