Beleef de 55ste jaarmarkt van Broechem door een VR Bril in 2022

laatste update: 11-2022

Je kunt de 55ste jaarmarkt van Broechem meemaken van 7 tot 10 september. Als je niet in staat bent om er zelf bij te zijn, of wanneer je de festiviteiten nog eens terug wilt zien kun je de jaarmarkt ook beleven door een VR bril te huren in België. Wat is de jaarmarkt van Broechem en hoe kun je een Virtual Reality bril huren in België? Dat lees je op deze pagina. Bereid je voor op een spectaculair evenement in 360 graden!

Wat is de 55ste jaarmarkt van Broechem?

De jaarmarkt in Broechem is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een volwaardig meerdaags evenement met allerlei activiteiten, optredens en vermaak voor alle leeftijden. Met pakweg een kilometer aan kramen kan de bezoeker de meest uiteenlopende producten vinden, het is altijd weer een verrassing wat er op de ruim honderd kramen te vinden is. De populariteit van de jaarmarkt blijft alsmaar toenemen, wanneer je er zelf niet bij kunt zijn of liever niet tussen de massa loopt kan een VR bril huren in België uitkomst bieden.

Waarom een Virtual Reality bril huren in België?

Er wordt vaak gedacht dat Virtual Reality je naar een andere wereld brengt die alleen in de computer bestaat, maar dat is lang niet altijd het geval. Het is ook mogelijk om echte locaties te bekijken, door een speciale 360 graden camera tijdens een evenement te gebruiken kan het volledige beeld wordt opgenomen. Links, rechts, boven en beneden, alsof je zelf op deze plek staat. En door een VR bril te huren in België kun je die beelden later overal terugkijken.

Welke VR bril huren in België?

Er zijn verschillende systemen om 360 video op te bekijken, hier zijn de drie meest populaire keuzes:

  • Oculus Rift huren: Je kunt een Oculus Rift huren in België. De Rift laat je niet alleen in alle richtingen kijken, maar ook bewegen. Dit is nog niet mogelijk in een video, maar wel in digitale virtuele omgevingen. Met speciale VR controllers kun je voorwerpen oppakken, games spellen en bedrijfspresentaties tonen aan klanten. Kortom; de Rift is een echte alleskunner! Je hebt er wel een PC voor nodig om deze VR bril te gebruiken.
  • HTC Vive huren: Je kunt ook een HTC Vive huren in België, het gebruik is vrijwel gelijk aan de Oculus Rift met vrije beweging in de ruimte. VR controllers en de noodzaak voor een stevige PC om de ervaring mogelijk te maken zijn ook hetzelfde. Deze twee VR brillen zul je doorgaans niet exclusief gebruiken voor VR video zoals de jaarmarkt Broechem, er zijn nog veel meer mogelijkheden.
  • Gear VR huren: Naast de twee zwaargewichten lijkt een Gear VR huren in België op het eerste gezicht minder interessant maar schijn bedriegt; deze VR bril heeft enkele unieke kenmerken. Deze VR bril is geheel draadloos en ook heeft geen PC meer nodig. Het beeld voor 360 video is minstens zo scherp als die van de Rift en Vive, het is daarnaast ook mogelijk om dezelfde beelden tegelijkertijd op meerdere VR brillen te laten zien. Dus je kunt een complete virtuele cinema inrichten met de Gear VR.

Bij een Virtual Reality bril huren in België is het aan te raden om eerst advies te vragen welke VR bril het meeste geschikt is voor de toepassing of het evenement. Ieder type heeft eigen unieke voordelen, maak de juiste keuze en geniet van een virtuele wereld of bezoek virtueel de jaarmarkt in Broechem!